Меню

Санитарлық минимум

Әрекет түріне сәйкес келетін бағдарламаны таңдаңыз

Өндіріс, сақтау, сату, кәдеге жарату және жою кезінде тамақ өнімдерімен байланысқа түсетін, оның ішінде тауарлық-материалдық құндылықтарды, жабдықты санитарлық тазарту және жөндеу бойынша, сондай-ақ оларды барлық көлік түрлерімен тасымалдау кезінде жұмыс істейтін жұмысшыларға арналған гигиеналық оқыту бағдарламасы

Білім беру мекемелерінің қызметкерлеріне арналған гигиеналық оқыту бағдарламасы (жалпы білім беретін мектептердің бастауыш сынып мұғалімдері; бастауыш сынып мұғалімдері, тәрбиешілер және барлық типтегі балалар мен жасөспірімдерге арналған жатақханасы бар білім беру және тәрбиелік мекемелер тәрбиешілерінің көмекшілері; техникалық қызметкерлер); балаларды сауықтыру (жыл бойы, маусымдық) және санаторий-курорттық мекемелер; барлық типтегі және типтегі мектепке дейінгі ұйымдар және балалар үйлері

Денсаулық сақтау және әлеуметтік оңалту қызметкерлеріне арналған гигиенаны оқыту бағдарламасы (медбикелер, кір жуушылар; тамақ өңдеушілер)

Жолаушыларға қызмет көрсету саласындағы қызметкерлерге арналған гигиеналық оқыту бағдарламасы (жолаушылар пойыздарының кондукторлары, өзен, теңіз көлігі және әуе көлігі басқарушылары)

Ауыз суды дайындауға, сумен жабдықтау желілерін күтіп ұстауға тікелей байланысты сумен жабдықтау объектілері қызметкерлеріне арналған гигиеналық оқыту бағдарламасы

Тұрғындарға қызмет көрсету саласындағы қызметкерлерге арналған гигиеналық оқыту бағдарламасы (монша, сауна, бассейн, спорттық-сауықтыру ұйымдары, шаштараздар, сұлулық салоны, кір жуатын орындар, химиялық тазалау, қонақ үйлер, жатақханалар)

Made on
Tilda